onsdag 16. mars 2011

Musikkvideo

Jeg valgte en sang som heter "Real love" av Massari:
http://www.youtube.com/watch?v=iIR3gmgIX0w


Både videoen og sangen handler om det samme: virkelig kjærlighet.
Jeg tror denne musikkvideoen passer for alle, både store og små, siden det er om kjærlighet. .


Videoen forteller en historie. Massari , fin og ung man, så ei jente og gav henne mye oppmerksomhet, uten at hun fikk vite noe, han var på en måte forelska i henne , fra det første blikket han så henne. først så han, henne da han gikk ut (skulle til jobben kanskje), etter det så han henne fra balkongen sitt når hun var ut og skulle gå inn, han ville treffe henne og gikk ut, men de traff ikke hverandre. etter det bestemmer han seg å gå og banke på døra og snakke med henne, men etter at han banket plutselig ringer mobilen og han må svare og drar han, uten å se henne eller snakke med henne. han kan ikke sove, han drømmer alltid om henne, selv om han har en annen kvinne som han er sammen med, han er samme med det men drømmer om den han ble forelska i. han så henne sammen med noen annet man, og ble veldig skuffet. han vil gå ut, mens hun vil gå inn, og de treffer hverandre. hun husker han, hun så også på ham den dagen han så henne, hun også så han da han så på henne fra balkongen, og hun så ham da hun åpnet døra etter at han dro. her er "Happy enden" fordi de to traff hverandre, og skal bli sammen.


Sangen forteller også en historie som har mange felles strek med videoen.
Massari synger for den jenta han ble forelska i. han synger at han vil se henne alltid, at uten henne han går ut av sitt sin, at han venter på den tiden han ser henne neste gang osv. han ønsker at hun skal få vite om det han føler og bli sammen med henne. det er virkelig kjærligheten som hun vet ingenting om. han vil at hun skal være den som han skal snakke sammen med, vite alt om ham. noen ganger han vil at hun skal bort fra tankene hans, men uansett han vil se henne en gang til. hver gang han vil sove , han kan ikke stoppe drømmen om henne (I couldn't stop dreaming about you) , han kan ikke se seg uten henne (I really cant see me without you), han ønsker henne å vite hva han hadde gått gjennom i det siste på grunn av henne, av det han føler for henne. han vil ha en sjanse for å bli med henne. med det er den virkelig kjærligheten hun vet ingenting om. han trenger henne, han må være med henne. 


Hvis vi sammenlikner Videoen og sangen kan finne på noen fellesstrekk:

  • Han er forelske i henne, men hun vet ikke noe om det.
  • Han drømmer om henne, før han sover.
  • han ønsker å bli med henne.
  • det er den virkelig kjærligheten for begge deler.
kjærligheten er veldig vanskelig å tolke, det er en ting som hver har sin mening om det, derfor oppfatter det også forskjellig. vi kan snakke om forskjellige typer kjærlighet, til foreldrene våre, søsken, Han/hun, til verden rundt, osv. men kjærligheten mellom han og hun er det vakreste kjærligheten som finnes. der var hoved temaet i den Musikkvideoen som jeg håper dere likte. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar